Feiten en cijfers over de energietransitie

Feiten en cijfers over 
de energietransitie

(Klik op iconen voor
meer informatie)

Feiten en cijfers over de energietransitie_Groen beeld zonder happen eruit - 02

Nederland maakt zich op voor een ingrijpende energietransitie. We stappen over van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen. Volgens de Klimaatwet die eraan komt, moet de uitstoot van CO2 in 2050 met 95% zijn verminderd ten opzichte van 1990. DNB bracht in verschillende onderzoeken de gevolgen van de energietransitie voor de Nederlandse financiële sector en economie in kaart.


Feiten en cijfers over de energietransitie_Stresstest

Feiten en cijfers over de energietransitie_CO2-belasting

uitstoot van CO2 in 2050 met 95% zijn verminderd ten opzichte van 1990. DNB bracht in verschillende onderzoeken de gevolgen van de energietransitie voor de Nederlandse financiële sector en economie in kaart.


Feiten en cijfers over de energietransitie_Afspraken wereldwijd

Feiten en cijfers over de energietransitie_Europese vergelijking

Feiten en cijfers over de energietransitie_CO2-uitstootFeiten en cijfers over de energietransitie_Beeld _donkergroen blad

Nederland maakt zich op voor een ingrijpende energietransitie. We stappen over van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen. Volgens de Klimaatwet die eraan komt, moet de

Feiten en cijfers over de energietransitie: DNB bracht in verschillende onderzoeken de gevolgen van de energietransitie voor de Nederlandse financiële sector en economie in kaart.

Loading ...